BLOG

BLOG

Estimulem la fàscia

Has sentit parlar de la fàscia? La fàscia és el teixit connectiu fibrós que està present a tot el cos, al voltant, entre i dins dels músculs, ossos, nervis, vasos sanguinis, òrgans, cèl·lules, és a dir, totes les estructures que van des del cap fins als peus.

Cuida’t des de casa

El ioga té múltiples beneficis a nivell físic, mental i espiritual Poc a poc, en aquest blog anirem veient l’àmplia diversitat d’avantatges que aquesta disciplina holística ens pot proporcionar, i […]

Coneixes la BIODANSA?

La Biodansa també rep el nom de “Dansa de la Vida”. El seu vehicle principal és la música, la qual juntament amb el moviment, té com objectiu facilitar la recuperació del control de nosaltres mateixos, alliberant totes aquelles emocions bloquejades que ens limiten, moltes vegades sense saber-ho.

Des del cor

Aprendre, escoltar, integrar, agrair, servir, honrar, rebre… Quins verbs i accions més preciosos tots ells, i tots (i més que ara no em vénen al cap) varen fer-se realitat fa tot just una setmana…

RELS IOGA a la ràdio

Aquelles coses de la vida... El dia que vàrem obrir les portes de casa nostra (7 de gener) va coincidir amb el primer programa radiofònic d’entrevistes «La Taula», a Ràdio Santvi, dirigit per l'Irene Gil i en Jaume Portell, sent la primera convidada la Mònica. Per si us ve de gust escoltar-la, us l'adjuntem.

Benvolguts

Aquesta és la primera comunicació que fem des de Rels Ioga i és per tant un moment important i de gran il·lusió per nosaltres. Només desitgem que a aquesta la segueixi una llarga i rica llista de novetats.
Scroll to top