Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

BANY DE GONGS

27 setembre, 2020, Diumenge, de 10:00 am a 11:30 am

Siri Akal Gongs | RELSIOGA | 27.09.2020

INTRODUCCIÓ

En pocs minuts, el so del Gong aquietarà la teva ment, des d’aquest estat de neutralitat podràs endinsar-te en un estat ampliat de consciència i una profunda relaxació, et submergiràs en un ampli espectre de sons, pressions d’ones que actuen en cos físic, mental i emocional. Els Gongs t’obren les portes a l’Univers, a l’infinit….

Les seves vibracions equilibren el sistema nerviós i glandular, redueix l’estrès, l’ansietat i l’insomni, allibera traumes del passat, et connecta amb la teva essència, potencia la intuïció, aclareix la ment, tracta lesions físiques.

EL GONG

El gong és una fulla de metall normalment rodona i plana que es colpeja amb una o dues maces en una diversitat de formes. La superfície del gong es divideix en tres regions, cadascuna d’elles produeix qualitats de vibració diferents.

A un nivell espiritual i tecnològic cada zona del gong simbolitza diferents elements i regions de la ment.

El gong és un instrument alquímic amb poder de transformació per mitjà de la seva ressonància holística, és la representació del so de la creació. Les seves vibracions són corrents de vida en totes les seves formes i pensaments que existeixen o poden existir. Només amb un cop de maça, el gong irradia vida per mitjà d’un espectre de freqüències, amb cops rítmics es manté aquest món i és transformat amb la creativitat incansable.

Els gongs són la manifestació mateixa de l’ànima, són eines de gran abast en referència a la curació física i espiritual i indueixen a plans més elevats de la consciència. Cada gong té una característica de ressonància particular.

Un bany de gong és la definició que s’utilitza per a explicar en termes genèrics la capacitat que té aquest instrument ancestral de curació dins del context de sessions grupals o individuals. El so del gong produeix una potent onada de so que arrabassa tota la matèria, és concretament una immersió en el mateix so denominat Shunia, que significa el descans del Iogui.

EFECTES I BENEFICIS DEL GONG

El so d’un gong indueix a un estat de meditació i relaxació espontània que facilita el moviment de chi o prana (energia vital positiva) en tot el cos. Gràcies a la seva capacitat d’induir un espontani estat meditatiu, el gong ofereix als oients l’accés a racons de la ment que normalment estan tancats, el resultat de tot això és un sentit de consciència expandida i consciència superior.

– Eliminació de toxines, símptomes d’estrès, equilibra el sistema nerviós central
– Indueix a un estat instantani de meditació per calmar la ment i el diàleg intern
– Crea un estat immediat de relaxació i alleujament de la tensió
– Estimula el sistema circulatori i glandular
– Reequilibra el cos físic, emocional i espiritual
– Ajuda a l’eliminació de bloquejos energètics emocionals
– Regenera el sistema nerviós parasimpàtic
– Desperta estats superiors de consciència pròpia de la curació i la transformació.

Les ones de so produeixen un estat de relaxació profunda, que genera un estat de neutralitat on es produeix la sanació natural dels cossos físic-emocionals.

Els banys de gong són una immersió completa en el so, una forta ona de vibració que per a molts és gairebé tangible al tacte.

EL BANY DE GONGS

En un bany de Gongs és possible experimentar:

– Desmaterialització: Cessa el sentit del físic
– Levitació: Cessa el sentit de la gravetat
– Rejoveniment: Sentiment d’èxtasi davant la força de la vida
– Pau interior: Cessa el sentit del pas del temps
– Immortalitat: És possible sentir la continuïtat de la consciència sense cos, i per tant s’elimina la por a la mort física

A QUI VA DIRIGIT

El bany de gong va dirigit a qualsevol persona que vulgui beneficiar-se i sentir aquesta experiencia. En resum a aquelles persones que es preocupen pel seu benestar físic, emocional i mental.

LA SESSIÓ

Les sessions segueixen la següent estructura:

– Presa de contacte
– Obrint els canals d’energia
– Bany de gongs
Sunnatta

 

INSCRIPCIÓ I RESERVA

— INSCRIPCIONS JA TANCADES —
Contacta amb nosaltres per informar-te de propers tallers similars; o subscriu-te al nostre Newsletter per rebre informació puntual per email.

Completa el formulari següent per formalitzar la teva reserva de plaça.

ATENCIÓ! Si no reps contestació en 24h, per evitar problemes tècnics, correu brossa, etc, si us plau contacta directament amb nosaltres per email o teléfon.


RESERVA DE PLAÇA:
BANY DE GONGS | 27/09/2020

* Política de protecció de dades
En resum: fem servir les dades que ens proporcionis única i exclusivament per informar-te i atendre la teva consulta, no els compartim amb ningú.

Mostra els detalls

Data:
27 setembre, 2020, Diumenge
Hora:
10:00 am a 11:30 am
Categories d'Esdeveniment:
,
Lloc web:
relsioga.cat

Recinte

Centre
RELS IOGA, Camí Ral, 23
Caldes d Estrac, Barcelona 08393
+ Mapa de Google
Visualitza el lloc web de Recinte

Organitzador

Patricia | Siri Akal Gongs
Visualitza el lloc web de Organitzador
Scroll to top