RELS IOGA

Un lloc tranquil, un lloc de benestar, on la saviesa de la tradició unida a coneixements actualitzats del cos humà ens proporciona salut, relaxació i serenitat. Un espai de silenci, d'escolta, sanador i transformador on es fa un treball que, a través de la consciència, la presència i l’entrega, ens ajuda a conèixer els límits del cos i ampliar-los des del respecte.

sala ioga 202007_2 | RELS IOGA


Centre reconegut per AEPY (Associació Espanyola de Practicants de Ioga) i EUY (European Union of Yoga)


Yoga Alliance International
Yoga Master Certified


Centre reconegut BackMitra® Espanya


Acreditació Comerç de Qualitat de Caldes d'Estrac

He après de gent que es preocupa per fer el món millor, de gent generosa que comparteix el seu coneixement per tal de poder ajudar als altres i em sentiré molt feliç si puc seguir aquesta tradició.

Els meus millors desitjos per a tu.

Hari Om Tat Sat

SERVEIS

IOGA

HaTha ioga és una disciplina mil·lenària que uneix cos, ment, espiritualitat i energia, fent servir la respiració com a pont. Les Àsana (postures), Pránáyáma (exercicis de respiració) i l’exercitació de l’atenció, guiaran les nostres sessions.

Els efectes de la pràctica de HaTha ens ajuden a accedir a altres maneres de pensar i sentir. Podem veure la vida a través d’una altra mirada, pel que els seus beneficis van més enllà del que és purament físic, ens alliberen i ens expandeixen les emocions, generant-nos felicitat i alegria de viure. És amb l’harmonia que ve l’equilibri.

Compartim espais de consciència.

TERÀPIES CORPORALS AYURVÈDIQUES

Massatge als peus utilitzant, a banda de les mans, el “kanso”, un bol fet mitjançant l’aliatge de cinc metalls.

QUÈ MÉS FEM?

Amb el massatge s’estableix un diàleg silenciós entre el receptor i el terapeuta, on el receptor s’abandona totalment. Això el permet quedar-se en l’espai de l’observació, la ment atura les seves fluctuacions i la consciència s’expandeix.

Des d’aquest espai anem desfent els nusos que s’han anat formant al llarg del temps, tant per tensions físiques, com emocionals.

Les Rels connecten cel i terra i ens submergeixen en l’autèntic significat de l’espiritualitat de l’ésser humà: formem part d’un tot

 

L'ESPAI

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER !

Introdueix el teu email, t'enviarem aquí les novetats

INFORMACIÓ I CONTACTE

Demana'ns informació o cita prèvia:

ATENCIÓ! Si no reps contestació en 24h, per evitar possibles problemes tècnics, si us plau revisa la carpeta de correu brossa o contacta directament amb nosaltres per e-mail o telèfon. Gràcies

* Política de protecció de dades
En resum: fem servir les dades que ens proporcionis única i exclusivament per informar-te i atendre les teves consultes, no les compartim amb ningú.

Scroll to top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Parsonaliza las cookies que usamos
Privacidad